Rendezvényünkre a hazai dohánytermék-kiskereskedőket várjuk!
A konferenciarészvétel KIZÁRÓLAG dohánytermék-kiskereskedők számára lehetséges, a jegyvásárlás felülbírálási jogát fenntartjuk! A jelentkezési lapon, kérjük, ne felejtse el megadni engedélyszámát!


Program 2. nap

8.00-9.55    Reggeli a szálloda éttermében (a szállóvendégeinknek). 

10.00-10.20    Aknázd ki még jobban a trafikodban rejlő potenciált! 
Hajnal Dóra, Nielsen, ügyfélkapcsolati vezető
Mit vesznek a fogyasztók a trafikokban avagy kis üzletek a teljes kiskereskedelem kontextusába helyezve. A csatorna egységeiben kapható FMCG kategóriák forgalma mögött kirajzolódó trendek segíthetnek a dohányboltoknak abban, hogy felismerjék a szezonális kategóriákat és kiaknázzák a fogyasztói preferenciákat.

10.25-10.45    Sikeres portfolió, hatékony készletezés
Zádor Csaba, ND Klaszter, operatív igazgató

10.50-11.10    Trafik portfólió menedzsment
Belovai Csaba
, Zwack Unicum Nyrt. , kereskedelmi igazgató
Ismerje meg a Zwack Unicumot és a magyarországi alkoholpiacot! Kerüljön képbe, hogy az egyes ital kategóriák és ezen belül a Zwack márkák milyen szerepet töltenek be a kiskereskedelemben. A prezentációból kiderül, milyen az optimális portfólió és szó esik a NETA változásokról is. 

11.15-11.35    Trafikos kerekasztal: Hogyan növelhető a jövedelmezőség?

11.40-12.00     Feketepiaci trendek a cigarettán innen és túl
Orosz Zoltán, BAT Pécsi Dohánygyár, ügyvezető igazgató
Az előadás azt vizsgálja, hogy milyen hatással van a csak dohányboltokban forgalmazható termékek feketekereskedelme a hazai dohányboltok forgalmára és nyereségességére.

12.05-12.25   Ciki-e a cigi?
Közvélemény-kutatási adatok a dohányzási és dohányvásárlási szokásokról
Mráz Ágoston
Sámuel, Nézőpont Csoport, vezérigazgató
Az előadás egy lakossági és egy intézményi kutatás segítségével a dohánybolt-rendszerrel való elégedettséggel, a vásárlási szokások bemutatásával, valamint tágabb perspektívában a népegészségügyi helyzettel foglalkozik. A hallgatók találkoznak majd kedvező és kedvezőtlen adatokkal, de mindegyik biztosan elgondolkodtató lesz. A dohánykereskedelem újraszabályozása sok tekintetben sikeresnek tűnik a közvélemény és az érintettek szemében, de az is jól látható, hogy dohánytermékek iránt még nagyon sokáig lesz kereslet Magyarországon.

12.30-13.30    Ebédszünet

13.35-13.50    Külföldön egyre népszerűbb: nikotinsó!
Wanderer Zsolt, Mikrofiber,  ügyvezető
A nikotin só az elektromos cigaretta iparág fejlődésének egyik legfontosabb mérföldköve napjainkban. A nikotin új formája megoldást jelenthet olyan dohányosok számára, akik csak a nikotinfogyasztás iránt érdeklődnek. Az előadás ismerteti ezt a vadonatúj innovációt, bemutatja, hogy kinek és mikor alkalmazható.

13.55-14.00    SZPONZOR 5 PERC: Pannon Kávé
Kiss Daniella, Miss World Hungary 2015, márkanagykövet

14.05-14.25    Felelős üzleti működés a fenntartható jövőért
dr. Papp Kálmán,
JTI Hungary, Jogi és vállalati kapcsolatok igazgató
A fenntartható működés több mint lehetőség; üzleti cél a dohányszektorban is. Az előadás bemutatja a fenntarthatóság kiemelt aspektusait a környezeti felelősségvállalástól a csökkentett kockázatú termékek fejlesztésén át az ellátási lánc hatékony és fenntartható működéséig, és rámutat az üzleti növekedés és a felelős magatartás közötti összefüggésekre.

14.30    Konferenciazárás


(A programváltoztatás jogát fenntartjuk.)