Az ország legnagyobb kétnapos dohánypiaci konferenciája a Tobacco Magazin és az ND Nonprofit Zrt. közös szervezésében. 

Rendezvényünkre a hazai dohánytermék-kiskereskedőket várjuk!
A konferenciarészvétel KIZÁRÓLAG dohánytermék-kiskereskedők számára lehetséges, a jegyvásárlás felülbírálási jogát fenntartjuk! A jelentkezési lapon, kérjük, ne felejtse el megadni engedélyszámát!

A Tobacco Magazin és az ND Nonprofit Zrt. közös kétnapos konferenciájának célja, hogy a hatósági elvárások gyakorlatorientált megismerésével, sales és marketing technikákon keresztül a dohánytermék-kiskereskedők még jobb trafikosokká válhassanak.

Valamint közelebbi kapcsolatot alakíthassanak ki a piac szereplőivel és hasznos eszmecserét folytathassanak egymással a dohányboltokban felmerülő mindennapi kihívásokról.

Kiemelt témáink:
  • Egységcsomagolás
  • Nyomon követés
  • Készletgazdálkodás
  • Forgalomnövelés

Időpont: 2018. október 18-19.
Helyszín: Hotel Azúr, Siófok**** (Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C, 8600)

Részvételi díj: 
Az első 80 jelentkezőnek KIEMELT kedvezményes jegyek:

2 ágyas szobában : 39 900 Ft + áfa / fő (Egy cégtől érkezőknek javasoljuk! Tartalmazza a szállást, teljes ellátást, wellness használatot.)
1 ágyas szobában: 49 900 Ft + áfa / fő (Szállással és teljes ellátással. Tartalmazza a szállást, teljes ellátást, wellness használatot.)
Két napra szállás nélkül: 29 900 Ft + áfa / fő (Egész napos ellátással.)
1 napra szállás nélkül: 22 900 Ft + áfa / fő (Kérjük a letölthető jelentkezési lapon adja meg melyik napon szeretne részt venni!)

A 80. JELENTKEZŐ UTÁN AUGUSZTUS 31-IG: 

2 ágyas szobában : 49 900 Ft + áfa / fő (Egy cégtől érkezőknek javasoljuk! Tartalmazza a szállást, teljes ellátást, wellness használatot.)
1 ágyas szobában: 59 900 Ft + áfa / fő (Szállással és teljes ellátással. Tartalmazza a szállást, teljes ellátást, wellness használatot.)
Két napra szállás nélkül: 39 900 Ft + áfa / fő (Egész napos ellátással.)
1 napra szállás nélkül: 29 900 Ft + áfa / fő (Kérjük a letölthető jelentkezési lapon adja meg melyik napon szeretne részt venni!)Értsüljön első kézből a szektor legaktuálisabb fókusz témáiról!

Legyen részese a hazai dohánypiac egyik legmeghatározóbb eseményének! 

Használja ki, hogy egy kellemes balaton-parti környezetben találkozhat meglévő / potenciális partnereivel!

Találkozzon az ország más részéről érkező trafikosokkal!