TOBACCO HUNGARY 2020-ban is! 

Az ország legnagyobb kétnapos dohánypiaci konferenciája a Tobacco Magazin és az ND Nonprofit Zrt. közös szervezésében. 

 A Tobacco Magazin és az ND Nonprofit Zrt. 2020. október 13-14-én negyedik alkalommal invitálja Siófokra a szakma krémjét. A kétnapos konferencián szakmai tudással, élményekkel és hasznos üzleti kapcsolatokkal egyaránt gazdagodhat.

Az idei első félév mindannyiunk megszokott életét felborította. Jelenleg is sok a bizonytalanság, és nehéz előre tervezni. A PPH Media, a Tobacco Magazin kiadója az idei őszre is meghirdette az ND Nonprofit Zrt.-vel közös szervezésben megvalósuló Tobacco Hungary konferenciát.

Folyamatosan figyelemmel kísértük és kísérjük a rendezvénytartásra vonatkozó előírásokat. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy a Tobacco Hungary a megszokott (illetve a szokotthoz nagyon hasonló) formátumban megvalósulhasson Siófokon, a Hotel Azúrban. Bízunk benne, hogy a következő hónapok olyan könnyítést hoznak majd, amely a beltéri rendezvényeket is kedvezően érinti.

Kiadónk azt a döntést hozta, hogy a résztvevői létszám tervezhetősége érdekében megkezdi a jegyértékesítést a szakmai konferenciára, az eredetileg kiírt október 13-14-i időpontra. Hogy megköszönjük résztvevőink sok éves bizalmát, idén is lehetőséget biztosítunk kedvezményes, early bird jegyvásárlásra július 31-ig. Szintén a tervezhetőség miatt egyszerűsítettük a jegytípusokat is.

A PPH Media a rendezvényt a mindenkor érvényes jogszabályi előírások szigorú betartása mellett valósítja meg. Abban az esetben, ha a konferencia megtartását a hatályos jogszabályi rendelkezések nem teszik lehetővé,  a helyzetet vis majornak tekintjük, a már megvásárolt jegyek árát 100%-ban visszatérítjük. 

Vendégeink biztonsága elsődleges számunkra, ezért a Tobacco Hungary konferencia teljes időtartama alatt maximálisan eleget teszünk az egészségvédelmi iránymutatásoknak és ajánlásoknak.

Bízunk benne, hogy a bizonytalanságok ellenére a Tobacco Hungary konferencia idén is egy fix találkozópontja lesz a hazai dohányágazatnak.

Találkozzunk 2020. október 13-14-én, Siófokon, a Hotel Azúrban!

Kiemelt témáink: 

Hogyan hatott az ágazatra a koronavírus? - dohánypiaci tendenciák 
Hatósági kerekasztal - közönségkérdésekkel
COVID-19 - Átformált vásárlási szokások?
Üzlettér - Feltörekvő kis szegmensek és a bennük rejlő potenciál
Tobacco Café - trafikos kerekasztal-beszélgetés az első félévről
Tobacco Tudástár - szakmai workshopok 
A ló túloldala? - HR helyzet a kiskereskedelemben

További részletek hamarosan...
 

Időpont: 2020. október 13-14.
Helyszín: Hotel Azúr, Siófok**** (Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C, 8600)

 

EARLY BIRD áron 2020. augusztus 20-ig

Két napos jegy teljes ellátással, szállással, 1 ágyas szobában: 55 990 Ft + áfa
Két napos jegy teljes ellátással, szállással, 2 ágyas szobában: 45 990 Ft + áfa

 

TELJES ÁRON 

Két napos jegy teljes ellátással, szállással, 1 ágyas szobában: 65 990 Ft + áfa
Két napos jegy teljes ellátással, szállással, 2 ágyas szobában: 55 990 Ft + áfa

           
RészleteS PROGRAMÉRT KATTINTS IDE!
 

Rendezvényünkre a hazai dohánytermék-kiskereskedőket várjuk!
A konferenciarészvétel KIZÁRÓLAG dohánytermék-kiskereskedők számára lehetséges, a jegyvásárlás felülbírálási jogát fenntartjuk! A jelentkezési lapon, kérjük, ne felejtse el megadni engedélyszámát!