TOBACCO HUNGARY 2019-ben is! 

Az ország legnagyobb kétnapos dohánypiaci konferenciája a Tobacco Magazin és az ND Nonprofit Zrt. közös szervezésében. 

 A Tobacco Magazin és az ND Nonprofit Zrt. 2020. október 13-14-én negyedik alkalommal invitálja Siófokra a szakma krémjét. A kétnapos konferencián szakmai tudással, élményekkel és hasznos üzleti kapcsolatokkal egyaránt gazdagodhat.

A közös szervezésben megvalósuló prémium eseményen idén is jelen lesz mindenki, aki számít. Előadóinkkal széles spektrumot járunk be: az ágazat központi szereplői, az ND Nonprofit Zrt. és az ODBE mellett megszólalnak a Nemzeti Dohányboltokat felügyelő hatóságok is. Megismerhetik a közelgő jogszabályi és adóváltozásokat. A kutatócégek mellett a dohánytermékek és dohányzási kiegészítő termékek gyártóit és forgalmazóit, a trafikokban tartható non-tobacco FMCG termékkörök gyártóit, képviselőit is felsorakoztatjuk, hogy minél több hasznos információval gazdagodhassanak. Idén is jócskán merítünk olyan gyakorlati témákból, amelyek akár másnaptól a dohánybolt mindennapi életébe építhetők és amelyek által üzlete még eredményesebben működhet. Hozunk több olyan „best practice” esettanulmányt, amelyből Ön is profitálhat.

Célunk továbbá minél több olyan trafikost is megszólaltatni kerekasztalbeszélgetéseinken, akik valamilyen szempontból különleges üzleti szemlélettel vezetik üzletüket, vagy egy-egy piaci kihívást sikeresen oldottak meg. A napközbeni kávészünetekben és a délutáni szabad órákban kötetlen információcserére nyílik lehetőség partnereink standjainál. A közösen töltött este jó lehetőség, hogy további ismeretségeket kössön, kapcsolatot építsen, vagy megvitasson egy-egy szakmai kérdést vendégeink bármelyikével.


Kiemelt témáink: hamarosan...

Időpont: 2020. október 13-14.
Helyszín: Hotel Azúr, Siófok**** (Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C, 8600)

  Early Bird Teljes Ár Kávészünetek Ebéd Vacsora Esti Italcsomag Szállás
               
Egy napos jegy konferencia csomaggal   13 990 Ft  17 990 Ft x x      
Első napi jegy teljes ellátással, szállás nélkül  29 990 Ft  35 990 Ft x x x x  
Két napos jegy teljes ellátással, szállás nélkül  35 990 Ft  45 990 Ft x x x x  
Két napos jegy teljes ellátással, szállással, 1 ágyas*   55 990 Ft  65 990 Ft x x x x x
Két napos jegy teljes ellátással, szállással, 2 ágyas (/fő)*  45 990 Ft  55 990 Ft x x x x x
               
               
* Prémium szoba igény (Tájékoztatjuk, hogy a prémium szobák 10 000 Forint + áfa / fő felár ellenében, korlátozott számban állnak rendelkezésre, a kapacitás függvéyében, a regisztráció sorrendjében foglalhatók)              
RészleteS PROGRAMÉRT KATTINTS IDE!
 

Rendezvényünkre a hazai dohánytermék-kiskereskedőket várjuk!
A konferenciarészvétel KIZÁRÓLAG dohánytermék-kiskereskedők számára lehetséges, a jegyvásárlás felülbírálási jogát fenntartjuk! A jelentkezési lapon, kérjük, ne felejtse el megadni engedélyszámát!